navigator, coś ty wąchał :?: :szeroki_usmiech
(bardzo)Dobry Grześ Wa-wa
Zwiń
X
-
I ja zachęcony dobrymi opiniami wybrałem się 3 tygodnie temu do Grzesia.
Rozrząd po 90 tyś i prawie 7 latach został wymieniony, klient zadowolony pacjent przeżył i nawet udało mu się odpalić
Nie wiem czy to dlatego że patrzyłem co jakiś czas na ręce, ale muszę przyznać że wszystko po zdjęciu osłon i paska zostało wyczyszczone, wychuchane aż miło było popatrzeć.Grzesiek
Octavia 2 Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez gstanNie wiem czy to dlatego że patrzyłem co jakiś czas na ręce, ale muszę przyznać że wszystko po zdjęciu osłon i paska zostało wyczyszczone, wychuchane aż miło było popatrzeć.saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodaZamieszczone przez gstanNie wiem czy to dlatego że patrzyłem co jakiś czas na ręce, ale muszę przyznać że wszystko po zdjęciu osłon i paska zostało wyczyszczone, wychuchane aż miło było popatrzeć.Grzesiek
Octavia 2 Elegance
Komentarz
-
-
Z mojej strony wpis to jak zwykle formalność.
DGW, dzięki za ostatnia robotę: gwint KW na aucie, wyregulowany, podkładki pod silnik zamontowane - miska 2cm wyżej. Klient w pełni zadowolny
Pzdr
Moja Octavia:
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...hlight=mikewrc
Było: 116,3KM / 279,5Nm
Jest: 143KM / 325,9NM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez navigatorUwaga! odnotowane dzisiaj --> jamnik powrócił także niezdecydowanych ostrzegam jeszcze bardziej...A Zielona po przeglądzie. I jak zawsze pełen profesjonalizm.
Grzechu! Wielkie dzięki!
Polecam!!Martino
125 KM /272 Nm - to już było....
teraz jest duży "+"
dgw.esite.pl
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=38246
-----------------------------------------------
PerfectService by DobryGrześWawa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodaoszszszs k@#wa :!:
drugiego cwaniaki kupili :!:Była Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
"Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez navigatorZamieszczone przez szkodaZamieszczone przez navigatorjamnik powrócił
drugiego cwaniaki kupili :!:
najwyżej sie pojawi trzeci..... :heheNajtFukinPatrol North-West
UNIDEN 510 XL + ML145
BYŁ ASZ
PÓŹNIEJ BYŁ BKD
BYŁA TEŻ CEGA
A TERAZ JEST SUPERB CBBB
MAMY NOWEGO KANDYTATA DO OCP,MA JUż JEDENAŚCIE LAT !!!!!!!!!!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodaforfiter
więc tylko ze szwagrem tam będzie mozna wejść :diabelski_usmiech :lol:NajtFukinPatrol North-West
UNIDEN 510 XL + ML145
BYŁ ASZ
PÓŹNIEJ BYŁ BKD
BYŁA TEŻ CEGA
A TERAZ JEST SUPERB CBBB
MAMY NOWEGO KANDYTATA DO OCP,MA JUż JEDENAŚCIE LAT !!!!!!!!!!
Komentarz
-
-
I ja dziś byłem na przeglądzie u Grzesia, pełna profeska, zaskoczyło mnie pozytywnie wyczyszczenie taki mini detailing silnika po zakończonej pracy .
Następnie wbita pieczątką w książkę serwisową.
Chyba moja książka rozdziewiczyła tą pieczątkę :diabelski_usmiech
Szczerze polecam.1.9TDI BXE 144.8KM 322.5 Nm by MR Motors
Komentarz
-
-
..i znów miszczunio stanął na wysokości zadania, tj. pod podnośnikiem i zdrutował srebrną na ludzi, co stwierdzam - jak zwykle - z nieskrywanym obrzydzeniem.... :zlosnik:
..szukałem co prawda jakiego śwagra, coby za nim wleźć lecz zupełenie niepotrzebnie, Paweł(ek) i taki jeden jegomość, którego nieruchomośc przyozdabia gumno wef wiosennym słońcu, musi już bydlaka zeziarli..... :szeroki_usmiech>>E<< by Ali, defibrylator by DGW
Komentarz
-
-
bylem ostatnimi czasy 2x u tego nygusa, przy panewkach się obijał ale przy service to już ludzkie pojecie przechodzi, nawet logów dynamicznych nie zrobił do końca bo Mu było szkoda mojej turbiny.
Tak bardziej poważnie to dostałem sporych rozmiarów karteczkę i ustne ograniczenie kręcenia auta do 3,5T RPM oraz zakaz wciekania pedału przyspieszenie do oporuokazało się, iż moje turbo się zapiekło i pompuje jak szalone dlatego logi zostały przerwane, żeby nie odleciała, jest to echo awarii grucha która miała miejsce swego czasu i od tego momentu proces zapiekania postępował, na karteczce wystąpiło również sprzęgło oraz pompo wtryskiwacz :? jak również klasycznie gumowe elementy zawieszenia.
Generalnie czarna przeszła bardzo dogłębny service, za co serdecznie dziękuje,mam po tym service 100% świadomości stanu mojego auta.
Mniej optymistyczna wiadomość to dodatkowych dwóch rak już niema ale Grześ dzielnie nadrabia zaległości.
Dla pozostałych kuracjuszy, info iż jamnik się kreci ale lustruje z daleka , ktoś coś mu zrobił ? automat do kawy działa, kibelek tez sprawny :wink: nie palimy przy Grzesiu :!: żeby nie drażnić osoby która rzuciła palenie, moje gratulacjeO rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodaGrzesiek go nakarmił snikersem, ale odwrotnieMartino
125 KM /272 Nm - to już było....
teraz jest duży "+"
dgw.esite.pl
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=38246
-----------------------------------------------
PerfectService by DobryGrześWawa
Komentarz
-
-
Octania, moja też piszczy przy hamowaniu, ale tylko gdy są zimne hamulce.
Uważam, że podjechać do Grzesia użyć uroku osobistego i napewno coś zaradzi na to piszczenie
BTW. Jest jeszcze drugi "domorosły" sposób na pozbycie się piszczenia, otóż należy posmarować tarcze smarem/olejem. Piszczeć hamulce na 100% nie będą, ale hamować też nie :PPozdrawiam,
Grzesiek
Była: O2@MY07@BXE / O2FL@MY10@BXE
Jest: O3@MY13@CHPA / B7@MY12@CFFB
Bartek "Dedon" 05.06.1988 - 07.08.2011[*]
Komentarz
-
Komentarz